P-FORTE pojačana kamagra

150 mg

1    Kutija    1900    din.

2    Kutije    3700    din.

3    Kutije    5400    din.

4    Kutije    7000    din.

5    Kutija    8300    din.

NARUDŽBENICA

Želim da poručim sledeće proizvode:

Po prijemu Vaše narudžbe dobićete SMS za potvrdu.

KAMAGRA PRODAJA 

DISKRETNA DOSTAVA 100 %

VAŽNA INFORMACIJA

Naš sajt zbog potpune diskrecije ne prikuplja lične podatke mušterija.

Po završenoj pošiljci brišemo podatke.

Tako da svaki put morate dati iznova podatke za slanje.

Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

NAVODIMO DA JE U PITANJU KOZMETIKA

NARUDŽBINE
Do 12.00 h stižu Vam sledeća 2 radna dana, nekom od brzih pošta.

NARUČUJE SE preko Sajta putem Narudžbenice

NAJJEDNOSTAVNIJE JE NA SLEDECI NACIN

POPUNITE KONTAKT FORMU

OVAKO

Artikal i količina

Ime i Prezime

Adresa 

Mesto

Telefon

Artikal i kolicina

I TO JE TO

Više od ovoga nema potrebe da pišete OSIM ako nemate neku napomenu, U tom slučaju u nastavku navedite šta vam treba

Maximalno se trudimo da dobijemo Vaše poverenje. 

Kad ga dobijemo

Daćemo sve od sebe da ga sačuvamo.  

DOSTAVA   

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  NA KOJU GOD ADRESU  NAM DATE,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju za Vašu privatnost.

OVO TREBA DA ZNATE

KURIR UVEK  POZOVE PRE NEGO STIGNE NA ADRESU. TAKO DA SA NJIM MOŽETE DOGOVORIT MESTO ILI VREME ZA PREUZIMANJE POŠILJKE.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj pakovanja.

Kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

Za Naručivanje ovako popunite

PROIZVODA i KOLIČINU

IME i PREZIME 

ULICU i BR  i MESTO

Vaš EMAIL  NIJE OBAVEZAN. 

i što je najvažnije

TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI 

jer bez njega nije moguće dostaviti poručenu robu.

PRE NEGO KLIKNETE NA

POSALJI

OBAVEZNO MORATE POPUNITI POLJE U

KOJEM SE TRAŽI DA UPIŠETE TAČAN ZBIR.

NAPRIMER 4+3 =?

TEK KADA TAČNO ODGOVORITE VAŠA PORUDZBINA JE SPREMNA ZA SLANJE

Kod nas možete kupiti vrhunske preparate za potenciju koji će Vam na zdrav način ulepšati život! Postanite seksualno aktivni i uživajte u pravom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

Hvala na poseti našem portalu. Vidimo se opet

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE TEKST ISPOD

JER ĆETE TAKO NAJBOLJE ISKORISTITI PREDNOSTI

VAŽNA INFORMACIJA

Naš sajt zbog potpune diskrecije ne prikuplja lične podatke mušterija.

Po završenoj pošiljci brišemo podatke.

Tako da svaki put morate dati iznova podatke za slanje.

P-FORCE 150 mg POJAČANA KAMAGRA

Ovaj preparat se prodaje pod raznim imenima i svi su sličnih osobina najvažnije je da birate prave prodavce koji vas neće pogrešno informisati.

Cenforce 150 mg  i 200 mg 10 tableta u pakovanju

Sextrim  150 mg i 200 mg   10 tableta u pakovanju

Cobra     100 mg, 150 mg i 200 mg

itd..

Jaka i snažna formula koja krasi P-Forte, sa svojim koncentrisanim Sildenafil Citratom pojačane doze od 150 mg čini ga jakim preparatom za potenciju.  P-Forte je garantovan način da se ne obrukate kod svoje devojke žene ili ko god da vam je drag.  Ispravna primena leka daće vam seksualno uzbuđenje koje čovek retko dostigne i zadovoljstvo bez ikakvih problema.  Lek je postigao slavu širom sveta zbog svoje neverovatne osobine da daje produžene rezultate. Lek  daje  prirodini stimulans, a 150 mg sildenafila osigurava da u sexu nema greške pri tom opušta mišiće, i daje opštu relaksaciju kao pevećanje protoka krvi u penisu, daje odlične rezultate u podizanju i ostajanju napetosti penisa. P- Force 150 mg  je pojačana Kamagra i to tako što je u običnoj kamagri ima 100 mg Sildenafila.  Kao i kod ostalih Kamagri dejstvo P-Force je  potpuno isto, samo u jačem obimu zbog velike snage svake tablete.

Ima ih 10 u pakovanju i svaka komotno može da se podeli na dva dela tako da ustvari možete da dobijete 20 doza iz jednog pakovanja. Tableta je  u obliku romba i vrlo lako se može podeliti na više delova tako da je ekonomski vrlo isplativa.

 DEJSTVO P-FORCEA 150 mg:

Ko hoće može da koristi celu mada većini korisnika je dovoljno i pola tablete.  Sildenafil djeluje na krvne sudove tako što ih proširi i omogući veći dotok krvi u polni organ zato nastaje jaka erekcija koja traje sve dok ima stimulansa od strane partnerke. Dejstvo P-Force  počinje već nakon 30 minuta od momenta kad je progutate i traje intenzivna 8 časova a dejstvo se osjeća do 24 sata, ovo ima donekle odstupanja u zavisnosti od čoveka do čoveka zavisnosti od toga koliko ima godina i kakvog  je opšte fizičke kondicije.

DAJTE VREMENA LEKU DA POSTIGNE PUNO DEJSTVO

NIJE ISTO DA POČNE DEJSTVO I PUNO DEJSTVO

A TO ZNAČI BAR 1 h PRE ODNOSA UZETI PREPARAT

SASTAV  P-FORCE 

Glavni sastav je Sildenafil 150mg koji je ekstraktovan iz biljaka,  kao i sve ostali Kamagra proizvodi, zato ih i zovu biljni preparati, što je u odnosu na ranije proizvode koji su imali sintetičko poreklo neuporedivo kvalitetnije i bezbednije za korišćenje.

DOZIRANJE P-Force 150 mg:

Doziranje preparata za potenciju je za  svakog čoveka  različit  i nikome  lekovi  ne deluue na isti način, to važi i za ovaj preparat za potenciju koji je pojačan u odnosu na druge preparate ali isto tako nije obavezujuće da se koristi cela tableta već svaki korisnik može po svome nahođenju uzeti pola ili čak manje šta bi postigao željeno rezultat. Preporučujemo da počnete sa jednom polovinom pa onda da povećate ako niste zadovoljni učinkom.

NAČIN PRIMENE P-Force 150 mg:

P-Force 150 mg  se primenjuje  vrlo jednostavnO, izvadite tabletu iz blistera i takvu  celu ili  prepolovljenu sa malo vode ili neke druge tečnosti popiti 30 minuta pre planiranog odnosa.  Tableta ne djeluje ako nema nadražaja od strane partnerke i druga važna stvar da kada se koriste preparate za potenciju nije dobro imati pun stomak niti koristiti alkohol u velikim količinama jer u tom slučaju te dvije stavke hrana i alkohol ponište dejstvo sildenafila ili ga u velikoj mjeri umanje u tom slučaju je uzaludno koristiti preparate za potenciju, morate da odaberete šta vam je preče.

NEŽELJENA DEJSTVA PREPARATA ZA POTENCIJU:

Neželjena dejstva za P-Force 150 mg kao i za ostale kamagra proizvode nisu registrovana. Naravno ovo se odnosi na to da kupujete isključivo originalne KAMAGRA preparate za potenciju i to od onih koji prodaju i uvoze isključivo originalne preparate  kao što je naš sajt kamagrazapotenciju,com.

MERE OPREZA KOD PREPARATA ZA POTENCIJU: 

Mere opreza za korišćenje P-Forcea 150 mg  preparata za potenciju nijesu komplikovane ni teške.  To preparat koji sadrži Sildenafil  koji je  zadužen za povećanje potencije i to tako što širi krvne sudove i omogućje veći priliv krvi u polni organ.  Tim se dobijaju dva efekta velika i dugotrajna erekcija ka tome treba imati u vidu da ljudi sa malim krvnim pritiskom, trebaju da paze kad uzimanju kamagre jer kako se krvni sudovi šire tako još više pada krvni pritisak.  Dakle bolje da uzima onaj ko ima povećan krvni pritisak nego onaj koji ima mali krvni pritisak. Opšte  mere opreza za sve srčane bolesnike  sa tečnim šećernim bolestima ili teškim poremećajima krvotoka kao i bolesnicima kojima ne rade bubrezi.

Kako god bilo ako imate neki veći problem sa zdravljem Trebalo bi da se posavetujete sa svojim lekarom pre nego što koristite P-Force ili bilo koji drugi preparat.

NAČIN ČUVANJA PREPARATA ZA POTENCIJU:

P-Force 150 mg treba da čuvati kao i sve ostale lekove na temperaturi do 30 stepeni u originalnom pakovanju izvan domašaja dece ne treba ga upotrebljava ti posle označenog roka trajanja.  Zamrzavanje neće škoditi preparatu niti će izgubiti svoja svojstva kao ni povećana temperatura.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju i izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE PREPARATA ZA POTENCIJU:

Rok upotrebe P-Force je dve godine od trenutka proizvodnje zato na pakovanju na zadnjoj strani ima oznaka piše na primer  2018  u drugom redu piše  2020 na ovo treba obratiti pažnju kad kupujete proizvode.
Rok je označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE BLISTERA P-Force 150 mg : 

Jedno pakovanje P-Force150 mg  sadrži 10 tablete koje su blisteru u dva reda po 5 tableta.  Sa zadnje strane postoji štampani tekstovi i uputstvo na engleskom jeziku. Tablete se mogu podeliti  na pola i tako  se može koristiti više puta čak do 20 puta. Tableta P-Force 150 mg  je malih dimenzija i zgodne za sve prilike u  džepu novčaniku ili bilo gdje drugo da se skloni pre upotrebe.
Jedno pakovanje P-Fotce sadrži 10 tableta po 150 mg sildenafila.

PRODAJA PREPARATA P-Force:

 Prodaja P-Force    je 20% sve prodaje preparati za potenciju. Prodaja preparata P-Force  nije slučajna, njegovo kvaliteti , njegova praktičnost za upotrebu čini ga odličnim  preparatom za potenciju. Naravno ovde je jako važno  odabrati i kupovati preparat kod pouzdanog prodavca i uvoznika  jer rizikovati se ne isplati.  P-Force se prodaja po cijeni od svega 1500 RSD za jedno pakovanje. Kako u jednom blisteru  ima 10 tablete to izađe da je jedna tableta svega 150 RSD a kada se podeli na 2 dela samo 75 din vas kosta za jedan odnos.  Zamislite 75 dinara za jedan dobar odnos. Ova  tableta je  najbolja kada je reč o produženju sexualnog odnosa. . Što  se prodaje tiče  već i odnos kvalitet i cijena mogućnost upotrebe njegova praktičnost i brzina za koje vreme može da se upotrebi P-Force   je daleko ispred drugih  preparata na težištu.  Kod nas oožete kupiti originalne P-Force tablete  i druge proizvode po izuzetno povoljnim cijenama. Za veće kupovine odobravamo velike popuste tako da P-Force  može da vas košta čak i samo 1000 RSD po pakovanju, ako kupite 20 pakovanja.

CENA P-Force 150 mg preparata za potenciju: 

Je najbolja  za naše kupce na tržištu jer se mi ne bavimo marketinškim trikovima da vas privučemo da nas posetite obećanjima da smo jeftini a kad nas posetite da od jeftine kupovine kamagre nema ništa. Naša cena je realna i prilagodjena kupcima tako da cena od

1900 dinara za jedno pakovanje P-Force

3700 dinara  za dva pakovanja

5400 dinara za tri pakovanja 

7000 dinara za četiri pakovanja

8500 dinara za pet pakovanja,

ako kupite 10 kutija P-Force jedna kutija će vas koštati samo 1500 dinara.

Za svoj novac ćete dobiti originalne proizvode i nećete morati brinuti za svoje zdravlje zbog jeftinih kopija.

DOSTAVA P-Foce 150 mg preparata za potenciju: 

Nase proizvode cemo vam dostaviti  gde god nam date adresu i dostupan telefon, nekom od brzih pošta. u neprovidnom višestrukom  pakovanju tako da sao vi znate šte je u pošiljci. Dakle kupovinom kod nas  dobijate originalnu robu na APSOLUTNO DISKRETAN NAČIN.  

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.  Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.   U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  

POKLON IZNENAĐENJE  

Popunite kontakt formu tako što unesete

ime PROIZVODA i KOLIČINU   

potom unesite  svoje

IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO

potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   

TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njeg nije moguce dostaviti poručenu robu

Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

ISKUSTVA SA P FORCE
pojacana kamagra

Djordje

P Force koristim već neko izvesno vreme i to je grom tableta za potenciju Kada je popio te već posle 30-ak minuta možete da ostavite su konkurenciju za sobom ta mala pilula život promeni iz nesrećnog srećni život iz tuge u radost nigdje i nikad ne izlazim bez tableta defaults koja je u stvari pojačana Kamagra