KAMAGRA GOLD 100 mg

tablete

cena-prodaja i dostava

1    Kutija    1000    din.

2    Kutije    1900    din.

3    Kutije    2800    din.

4    Kutije    3500    din.

5    Kutija    4000    din.

  NARUDŽBENICA

  Želim da poručim sledeće proizvode:

  KAMAGRA PRODAJA 

  DISKRETNA DOSTAVA 100 %

  VAŽNA INFORMACIJA

  Naš sajt zbog potpune diskrecije ne prikuplja lične podatke mušterija.

  Po završenoj pošiljci brišemo podatke.

  Tako da svaki put morate dati iznova podatke za slanje.

  Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
  Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

  NAVODIMO DA JE U PITANJU KOZMETIKA

  NARUDŽBINE
  Do 12.00 h stižu Vam sledeća 2 radna dana, nekom od brzih pošta.

  NARUČUJE SE preko Sajta putem Narudžbenice

  NAJJEDNOSTAVNIJE JE NA SLEDECI NACIN

  POPUNITE KONTAKT FORMU

  OVAKO

  Artikal i količina

  Ime i Prezime

  Adresa 

  Mesto

  Telefon

  Artikal i kolicina

  I TO JE TO

  Više od ovoga nema potrebe da pišete OSIM ako nemate neku napomenu, U tom slučaju u nastavku navedite šta vam treba

  Maximalno se trudimo da dobijemo Vaše poverenje. 

  Kad ga dobijemo

  Daćemo sve od sebe da ga sačuvamo.  

  DOSTAVA   

  Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  NA KOJU GOD ADRESU  NAM DATE,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju za Vašu privatnost.

  OVO TREBA DA ZNATE

  KURIR UVEK  POZOVE PRE NEGO STIGNE NA ADRESU. TAKO DA SA NJIM MOŽETE DOGOVORIT MESTO ILI VREME ZA PREUZIMANJE POŠILJKE.

  Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj pakovanja.

  Kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

  Za Naručivanje ovako popunite

  PROIZVODA i KOLIČINU

  IME i PREZIME 

  ULICU i BR  i MESTO

  Vaš EMAIL  NIJE OBAVEZAN. 

  i što je najvažnije

  TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI 

  jer bez njega nije moguće dostaviti poručenu robu.

  PRE NEGO KLIKNETE NA

  POSALJI

  OBAVEZNO MORATE POPUNITI POLJE U

  KOJEM SE TRAŽI DA UPIŠETE TAČAN ZBIR.

  NAPRIMER 4+3 =?

  TEK KADA TAČNO ODGOVORITE VAŠA PORUDZBINA JE SPREMNA ZA SLANJE

  Kod nas možete kupiti vrhunske preparate za potenciju koji će Vam na zdrav način ulepšati život! Postanite seksualno aktivni i uživajte u pravom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

  Hvala na poseti našem portalu. Vidimo se opet

  MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE TEKST ISPOD

  JER ĆETE TAKO NAJBOLJE ISKORISTITI PREDNOSTI KAMAGRE

  VAŽNA INFORMACIJA

  Naš sajt zbog potpune diskrecije ne prikuplja lične podatke mušterija.

  Po završenoj pošiljci brišemo podatke.

  Tako da svaki put morate dati iznova podatke za slanje.

  GOLD  KAMAGRA TABLETE: Preparati za potenciju

  Gold  kamagra je lek za erektilnu disfunkciju i vrhunski preparat za potenciju u otklanjanju  impotencije. Gold Kamagra tablete  odlikuju se velikom efikasnošću zbog svog posebnom sastavu, stvorenim  –Sildenafil citrata, koji je najefikasnije sredstvo za održavanje i trajanje erekcije.  Ovaj u svetu priznati lek koji se koristi u otklanjanju rane ejakulacije kod muškaraca smatra se jednimod najboljih preparata  za potenciju. Vaša potencija će biti obezbedjena jer će biti na puno većem nivou nego pre upotrebe ovih tableta kao i što ćete korišćenjem Tablerta  Gold Kamagre izbeći preranu ejakulaciju.  Na bazi svih klinički zabeleženih podataka jasno se vidi da muškarci koji konzumiraju Tablete Gold Kamagre imaju u velikoj meri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu više da vladaju sa vremenom  ejakulacije, a time kvalitetni način u zadovoljavanju  sebe i svoje partnerke.

  DEJSTVO GOLD  KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Je vidno u dva aspekta delovanja na muškarca i to na JAČINU I DUŽINU EREKCIJE i ODLAGANJE EJAKULACIJE svršavanja. U oba slučaja dejstvo počinje već posle 15-20 minuta posle konzumacije ovog leka za potenciju koji je priznat od svetcke federacije kontrolu lekova.

  SASTAV GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Ovde je važno napomenuti da se Kamagra proizvodi u 5 različitih oblika

  I SVAKI  OBLIK  KAMAGRE  IMA JEDNAKU SNAGU OD

  100 MILIGRAMA

  dakle razlika je samo u načinu upotrebe a oblici su sledeći:

  1. Kamagra Gel (Oral Jelly)  za koji i samo ime kaže da je u obliku gela sa različitim ukusima. U 1 kutiji ima 7 pakovanja (kesica) i svaka je predvidjena za jedu upotrebu.

  2. Kamagra Gold tablete su standardnom obliku film tablete. U kutiji ima 4 tablete .

  3. Kamagra Šumece tablete su u obliku šumecih tableta i ima ih 7 u pakovanju i sve su sa ukusom narandže. Šumece kamagra tablete su dobre za one muškarce kojma nije potrebnajača doza tako da mogu lako da je podele na 2 dela. Pri tom ostatak tablete se lako čuva u nekoj bočici ili sličnoj posudi.

  4. Kamagra Super je u obliku tableta a u kutiji se nalazi 4 film tablete. Za super kamagru treba napomenuti da je ona lek za potenciju ali isto tako ima u sebi sastojak koji odlaže kraj seksa (ejakulaciju) pa je još zovu 2 u 1 zbog svog dvostrukog dejstva. Korišćenjem super kamagre Trajanje seksa se značajno produzava sa nekoliko minuta na 5-6 puta duzi odnos.

  5. Kamagra bombone su u obliku prstena u nekolike boje i kao što im ime govori  slatkog su ukusa baš kao da ste uzeli bombonu. Kamagra bombone se isto kao i šumeće, lako dele na više tableta i lako se čuva ostatak.

  Sastav Kamagra bombone Je kao i kod drugih kamagra preparata za potenciju, sildenafil citrat koji obnavlja erekciju i depoksina koji umanjuje osetljivost na nadražaj pa samim tim odlaze svršavanje. Tako da korišćenjem GOLD KAMAGRE u tretiranju ovih problema možete na siguran i bezbedan način ostvariti pravi sex bez bojazni od preranog svršavanja.

  DOZIRANJE  GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Prepručena doza je 100 mg sildenafila dnevno pa ne treba koristiti više od jedne tablete u kojoj je predvidjena dnevna doza sildenafila koja sme da se unosi u organizam kada su preparati za potenciju u pitanju. Ako slučajno uzmete dve doze ne treba se posebno brinuti ali ipak se treba paziti takvih situacija.

  NAČIN PRIMENE GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  GOLD Kamagra se uzima peroralno ili narodcki rečeno na usta sa malo vode ili neke druge tečnosti a ko moze bez tečnosti da popije ovaj preparat za potenciju to moze da uradi. Bitno je samo ne preterati sa unosom hrane i alkohola jer su oni glavni razlozi za poništavanje dejstva Gold Kamagre.

  NEŽELJENA DEJSTVA  GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Neželjena dejstva za Gold  Kamagru kao i za ostale kamagra proizvode nisu registrovana. Naravno ovo se odnosi na to da kupujete isključivo originalne KAMAGRA preparate za potenciju i to od onih koji prodaju isključivo originalne preparate  kao što je naš sajt kamagrazapotenciju,com.

  MERE OPREZA ZA GOLD KAMAGRU: Preparati za potenciju

  Mere opreza za korišćenje Gold Kamagre kao preparata za potenciju nijesu komplikovane ni teške. Pošto je to preparat koji sadrži Sildenafil u sebi koji je  zadužen za povećanje potencije i to na način Što širi krvne sudove i omogućava veći dotok krvi u polni organ.  Tim se postižu dva Efekta velika i  jaka i dugotrajna erekcija pri tome treba imati u vidu da ljudi sa malim krvnim pritiskom trebaju da paze kad uzimanju kamagre jer kako se krvni sudovi šire tako još više pada krvni pritisak dakle bolje da uzima onaj ko ima povećan krvni pritisak nego onaj koji ima mali krvni pritisak. Opšte  mere opreza za sve srčane bolesnike  sa tečnim šećernim bolestima ili teškim poremećajima krvotoka kao i bolesnicima kojima ne rade bubrezi. Kako god bilo ako imate neki veći problem sa zdravljem Trebalo bi da se savetujete sa svojim lekarom pre nego što koristite Gold  Kamagre ili bilo koji drugi preparat za potenciju.

  NAČIN ČUVANJA: Preparati za potenciju

  Gold Kamagru treba da čuvati kao i sve ostale lekove na temperaturi do 30 stepeni u originalnom pakovanju izvan domašaja dece ne treba ga upotrebljava ti posle označenog roka trajanja.  Zamrzavanje neće škoditi preparatu niti će izgubiti svoja svojstva kao ni povećana temperatura.

  ROK UPOTREBE: Preparati za potenciju

  Rok upotrebe Gold Kamagre je dve godine od trenutka proizvodnje zato na kutiji sa bočne strane ima oznaka piše na primer  2018  u drugom redu piše  2020 na ovo treba obratiti pažnju kad kupujete proizvode.

  PAKOVANJE GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Jedno pakovanje Gold Kamagre  sadrži 4 tablete koje su blisteru.  Sa zadnje strane postoji štampani tekstovi i uputstvo na engleskom jeziku ali i štampano upustvo u kutiji koja ima oblik romba.  Svaka tableta  je ista pa i boje na tabletama. Tablete se mogu deliti  na pola i tada se može koristiti više puta. Tableta Gold Kamagre  malih dimenzija i zgodne za sve prilike u  džepu novčaniku ili bilo gdje drugo da se skloni pre upotrebe.

  PRODAJA GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Prodaja kamagre i njegovog   proizvoda Gold Kamagre  je 25% sve prodaje preparati za potenciju. Prodaja preparata Gold Kamagra  nije slučajna, njegovo kvalitetai njegova praktičnost za upotrebu čini ga vrhunskim preparatom za potenciju. Naravno ovde je jako bitno odabrati i kupiti preparat kod pouzdanog prodavca jer rizikovati se ne isplati.  Kamagra Gold se prodaja po povoljnoj cijeni od svega 800 RSD za jednu kutiju. Kako u jednoj kutiji ima 4 tablete to izađe da je jedna tableta svega 200 RSD.  Zamislite 200 dinara za jedan dobar odnos. ova  tableta je  najbolji kada je reč o produženju sexualnog odnosa . Pa je u svakom pogledu najbolji kad je u pitanju višestruka korist. Što  se prodaje tiče  već i odnos kvalitet i cijena mogućnost upotrebe njegova praktičnost i brzina za koje vreme može da se upotrebi Gold kamagra  je daleko ispred drugih  preparata na težištu.  Kod nas možete kupiti originalne Gold Kamagru i druge proizvode po izuzetno povoljnim cijenama za veće kupovine odobravamo velike popuste tako da Gold Kamagre  može da vas košta čak i samo 499 RSD po kutiji ako kupite 20 kutija.

  CENA  GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Je najpovoljnija za naše kupce na tržištu jer se mi ne bavimo marketinškim trikovima da vas privučemo da nas posetite obećanjima da smo jeftini a kad nas posetite da od jeftine kupovine kamagre nema ništa. Naša cena je realna i prilagodjena kupcima tako da cena od 800 dinara

  za jedno pakovanje Gold Kamagre 1000 dinara 

  za dva pakovanja 1900 dinara

  za tri pakovanja,  2800 dinara 

  za četiri pakovanja i 3500 

  za pet pakovanja 4200 DIN

  ako kupite 10 kutija kamagra golda jedna kutija će vas koštati samo  600 dinara.

  ZA 50 KUTIJA ODOBRAVAMO SPECIJALNI POPUST

  50 kutija možete dobiti za samo 2,8 evra

  Za svoj novac ćete dobiti originalne proizvode i nećete morati brinuti za svoje zdravlje zbog jeftinih kopija

  DOSTAVA GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Se vrši  gde god nam date adresu i dostupan telefon, nekom od brzih pošta. u neprovidnom pakovanju tako da sao vi znate šte je u pošiljci. Dakle kupovinom kod nas  dobijate originalnu robu na

  APSOLUTNO DISKRETAN NAČIN

  Hvala na poseti našem portalu. Vidimo se opet

  ISKUSTVA SA KAMAGRA GOLDOM 100

  Mile

  Kamagra gold je prvi proizvod iz kompanije Ajanta koji je zamenio čuvenu vijagru znajući Taj podatak već pet godina koristim redovno taj preparat za potenciju koji je na biljnoj bazi.  Nemam nikakve štetne posledice nisam primetio ama baš ni jednu negativno stranu te tablete za potenciju, mogu svakome da je preporučeno.