KAMAGRA GEL (Oral Jelly ) 

prodaja prepareata za potenciju

1    Kutija    1200    din.
2    Kutije    2300    din.
3    Kutije   3300    din.
4    Kutije    4200    din.
5    Kutija   5000    din.

NARUDŽBENICA

AKO ŽELITE POTVRDU PORUDŽBINE  UNESITE

Vaš Email

  Želim da poručim sledeće proizvode:

  1.

  Kom.

  2.

  Kom.

  3.

  Kom.

  Po prijemu Vaše narudžbe dobićete SMS za potvrdu.
  KAMAGRA PRODAJA 

  DISKRETNA DOSTAVA 100 %

  Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
  Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

  NAVODIMO DA JE U PITANJU KOZMETIKA

  NARUDŽBINE
  Do 12.30 h stižu Vam sledeća 2 radna dana, nekom od brzih pošta.

  NARUČUJE SE preko Sajta putem Narudzbenice

  KAMAGRA GEL  

  Kamagra Gel (oral jelly) je još jedan fantastičan proizvod u našoj širokoj ponudi preparata za potenciju. Ovaj afrodizijak deluje brzo i efikasno, smanjuje simptome erektilne disfunkcije, pojačava i produžava erekciju, uspostavlja stabilnu i uravnoteženu potenciju. Kada se pojavila Viagra, kao prvi preparat proizveden na bazi sildenafil citrata, izazvala je pravi bum na tržištu, a pojavom Kamagra gela, takođe baziranog na sildenafil citratu, došlo je do prave pomame za ovim izvanrednim preparatom. Za naše kupce smo obezbedili ovaj od kamagre najprodavaniji lek za potenciju, po najpovoljnijoj ceni, diskretno zapakovan u originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi

  7 kesica različitih voćnih ukusa.

  KAMAGRA GEL – PREPARAT ZA POTENCIJU

  Ima mnoge prednosti u odnosu na druga sredstva za potenciju – lakši je za upotrebu, procenat iskorišćenja aktivne supstance je znatno veći, delovanje gela je brže, mogu ga nesmetano koristiti  sve  zdrave osobe muškog pola koje imaju problem slabe ili nedovoljne erekcije ali isto tako i oni koji nemaju nikakve probleme sa potencijom, ali žele još više da poboljšaju svoj seksualni život.

  SASTAV KAMAGRA GELA

  Je sildenafil citrat.

  U jednoj kesici Oral Jelly preparata, sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata itd. Sildenafil omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog polnog organa. 

  Ovde je važno napomenuti da se Kamagra proizvodi u

  5 različitih oblika

  I SVAKI OBLIK IMA JEDNAKU SNAGU OD

  100 MILIGRAMA 

  dakle razlika je samo u načinu upotrebe a oblici su sledeći:

  1. Kamagra Gel (Oral Jelly)  za koji i samo ime kaže da je u obliku gela sa 7 različitih ukusa.   U 1 kutiji ima 7 pakovanja (kesica) i svaka je predvidjena za jedu upotrebu.

  2. Kamagra Gold tablete su standardnom obliku film tablete. U kutiji ima 4 tablete .

  3. Kamagra Šumece tablete su u obliku šumecih tableta i ima ih                     7 u pakovanju.

  4. Kamagra Super Tablete je u obliku tableta a u kutiji se nalazi                     4 film tablete.

  Za Super kamagru treba napomenuti da je ona lek za potenciju ali isto tako ima u sebi sastojak koji odlaže kraj seksa (ejakulaciju) pa je još zovu Kamagrom 2 u 1   zbog svog dvostrukog dejstva. Trajanje seksa se značajno produzava sa nekoliko minuta na 5-6 puta duzi odnos.

  5. Kamagra bombone su u obliku prstena u nekolike boje i kao što im ime govori  slatkog su ukusa baš kao da ste uzeli bombonu. Ima ih 4 u pakovanju.

  Preparati KAMAGRA  nijesu direktni relaksant, već podstiče relaksantno delovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakološko dejstvo Kamagra gela je uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kao aktivni sastojak Kamagra gel je Sildenafil citratm se vezuje za specifične receptore krvnih sudova penisa i na taj način doprinosi vazodilataciji, tj. blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog polnog organa imaju veći dotok krvi. Sve ovo dovodi do poboljšanja potencije, erekcija postaje snažnija i dugotrajnija, uz duži orgazam i obilnije izlučivanje sperme (ejakulaciju).

  DEJSTVO KAMAGRA GELA

  Kao preparata za potenciju počinje već nepunih pola sata nakon konzumiranja. U zavisnosti od opšteg stanja organizma konzumenta (stanje krvnih sudova polnog organa, pušenje, unošenje alkohola u organizam, ishrana), dejstvo Kamagra gela traje do 8 sati nakon upotrebe. Sve dok je osoba muškog pola pod dejstvom preparata, potencija i erekcija su jako izražene, tako da je seksualna moć muškarca na izuzetno visokom nivou. <

  JOS JEDAN VAŽAN SAVET ZA KORIŠCENJE KAMAGRE

  Tačno je da kamagra deluje brzo a naravno kamagra gel je najbrži u dejstvu. Ali ovu pogodnost ,  da mu dejstvo počinje vec posle 15 minuta, treba iskoristiti samo kada vam se dogodi da imate iznenadan sex koji niste planirali ili očekivali.

  U svakom drugom slučaju dajte (KAMAGRI) što više vremena da dodje do punog dejstva jer nije isto da POČNE  dejstvo i PUNO DEJSTVO.

  Imajte na umu da dejstvo traje i 8 h dakle slobodno uzmite i 2 h pre planiranog sexa. Videćete da je mnogo bolje dejstvo. Mnogi muskarci budu nestrpljivi pa počnu odnos odmah posle konzumacije i odrade posao a da se efekat nije u potpunosti ispoljio. Ali i to je ok jer u tom slučaju je Kamagra delovala kao PSIHOLOŠKI FAKTORtj daje sigurnost korisniku.

    Zapamtite da je

  NESIGURNOST  glavni razlog manje erekcije 

  Pored toga, obzirom da je nepohodna seksualna stimulacija kako bi se aktiviralo dejstvo preparata, konzument je zaštićen od neželjene erekcije, čime je 100% izbegnuto upadanje u neprijatne situacije.

  KAMAGRA GEL 

  Se uzima  20 do 60 minuta pre  seksualnih aktivnosti,  bolje više vremena perolralno ( na usta), sisanjem sadržaja kesice. Savetuje se konzumiranje preparata pre jela, na prazan stomak,  sa veoma malom količinom vode, a najbolje na suvo, bez korišćenja tečnosti. Nije dobro konzumiranje alkoholnih pića, kao ni obimnih kaloričnih obroka neposredno pre ili posle uzimanja Kamagra gela.

  Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gela je 100 mg (1 kesica) preparata, pre svega zbog nus-pojava koje se mogu javiti prilikom konzumiranja većih doza preparata.

  Za one koji prvi put probaju kamagru preporučujemo da probaju sa pola kesice  da bi mogli

  videti gde je vaša potreba.

  Ako ste u dobroj kondiciji preporučujemo da probate sa pola kesice. 

  VAŽNO!!!! VAŽNO!!!!

  HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO  SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU  

  Tolerancija organizma na ovaj lek je veoma dobra. Neželjeni efekti se najčešće javljaju kod prekomernih doza, dok su kod preporučene doze oni veoma retki, a ukoliko i dođe do njih trenutnog su karaktera.

  U blagom ili umerenom obliku može doći do pojave prolazne glavobolje, crvenila, vrtoglavice, zamućenja vida, dispepsije i rinitisa. Bez obzira što je sildenafil citrat blagi vazodilatator on ne utiče na promenu srčane frekvencije. Zbog moguće vrtoglavice ili zamućenja vida, Kamagra gel može prouzrokovati smanjenje sposobnosti upravljanja motornim vozilima, rukovanja mašinama ili obavljanja visinskih poslova.

  Preparat je potrebno čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu van domašaja dece, a nakon isteka roka označenog na pakovanju preparat obavezno baciti.

  CENA  ZA KAMAGRU

  Je najpovoljnija u odnosu na kvalitet/količina/cena, upravo za Kamagra gel kad su  preparati za potenciju u pitanju.

  Tako jedna kutija kosta samo

  1200 dinara.

  2300 dinara kostaju 2 kutije.

  3 kutije imaju cenu od samo  3300 dinara.

   4200  dinara je cena za 4 kutije kamagre gela.

  A  ako kupite 5 kamagra gela, kutija ce vas izaći samo 1000.    Ovde govorimo o ceni za originalno pakovanje

  Ali ni tu nije kraj pogodnostima pri kupovini više komada Kamagra Gela  tako da  Kutija kamagra gela moze da se kupi za samo

  750 dinara

  ako porucite 10 kutija.

  Ako kupite 50 kutija cena je samo 220 evra

  Pa je ovo glavni razlog zašto je Kamagra gel najprodavaniji proizvod za potenciju.

  NA NAŠEM SAJTU ZA  KAMAGRU

  možete poručiti  originalni Kamagra gel po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Vaše je samo da popunite porudžbenicu i naručite proizvod putem SAJTA

  a mi ćemo  Vam  DISKRETNO DOSTAVITI na bilo koju  adresu koju nam date.

  PRODAJA  KAMAGRE  

  Sve proizvode kupljene na našem sajtu, šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

  Imajte u vidu da prodajemo isključivo originalne Kamagra proizvode.

  Trudimo se da nas naši kupci prepoznaju po kvalitetu i tačnosti i da svaki naš kupac može da bude siguran da za svoj novac dobija ono što želi.

  Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

  Kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

  Cene Kamagra preparata za potenciju su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

  Popunite kontakt formu tako što unesete ime

  PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje

  IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL (nije obavezan)  i što je najvažnije

  ADRESU i naravno

  TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI 

  jer bez tačnog br telefona  nije moguće dostaviti poručenu robu.

  Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

  Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

  ZA 50 KUTIJA SPECIJALNI POPUST

  Dimenzije i izgled kutije Kamagra gela

  -80 mm  x  45 mm x 25 mm

  -u pakovanju se nalazi 7 kesica različitog ukusa

  -kesica ima meku stranu i tvrdu stranu, previja sve tako da se savija prema mekoj strani i ta

  tvrđa strana koja je poput plastične pločice pukne i onda se Kamagra gel iscedi u usta          –

  -na kutiji imaju dve štampane nalepnice koje zatvaraju kutiju i ne može se otvoriti da se ne ošteti

  -posebano osiguranje od falisifikata je reljefno prikazivanj loga firme Ajanta Farma koji mođe da se oseti pod prstima.

  -još jedan vid zaštite je hologram koji je utisnut na gornjoj levoj strani kutije 

   – sa bočne strane možete naći rok trajanja i to tako što je navedeno na primer od 2020 do 2023 godine jer

  rok trajanja kamagre je tri godine. 

  ISKUSTVA SA KAMAGRA GELOM

  Zdravo svima

  Ako hoćete dobar seks morate koristiti neko pomagalo da li je to Kamagra gel ili Cialis ili neki drugi preparat za potenciju svejedno Sada je tako vreme sto muka i obaveza a  mora svaki muškarac biti svestan toga kada ulazi u neku seksualnu vezu. Ovde pričam o zrelim muškarcima a ne o klincima jer oni nemaju problema oni su željni svega ali kod zrelih muškaraca zasićenost pravi problem Tako je bilo i kod mene A i kod svih drugara s kojima sam imao razgovore na ovu temu Svi se žale na dosadan seks jer je prezasićenost učinila svoje. Ovu situaciju sam premostio korišćenjem Kamagra gela i ko god da ga je izmislio zahvalan sam, jer je to nešto što  muškarca opet vrati na stazu sigurnosti i uspjeha.

  Ćao svima ja sam Milan Imam 50 godina i imam fantastično zdravstveno stanje ali nešto ipak  remeti moju sigurnost a to je problem slabe erekcije. Dok se nisam požalio prijatelju a on nasmejan veseo, samo je rekao nema brige za tebe imam rešenja dao mi je kesicu i rekao da je to Kamagra gel. Popi pola sata prije seksa pa da vidiš šta se dešava, poslušao sam ga i popio sam kako mi je rečeno, bilo je nekoliko ukusa Dali ananasa ili nešto tako nisam siguran, kasnije sam saznali da Kamagra gel ima više ukusa, za svih  7 dana.  za sedam dana to je neka filozofija Kamagra bilo kako bilo kad mi je prišla devojka.  priroda  je odradila svoje bez ikakve greške ili nesigurnosti odmah sam nazvao prijatelja i pita ga Gdje da kupim Kamagra gel rekao mi je da prodaja kamagre nije komplikovano i da mogu to naći na internetu ali mi je preporučio da nazovem i ljude na ovome sajtu i da kod njih naručim jer je njegovo iskustvo sa njima bilo vrlo dobro i bez ikakvih problema Tako sam ja tražeći Kamagra prodaja došao od ovoga sajta i naručio prvu kutiju verovatno vam je jasno da ja bez kamagre više nigde ne idem Ako mene pitate nema bolje od Kamagra gela

  Aleksandar 35 Niš ja sam počeo da koristim Kamagra gel na nagovor moje devojke, ona je od svoje prijateljice čula da njen dečko koristi neki Kamagra gel i da im je seks fantastičan, želela je da i mi probamo to, ispočetka sam bio skeptičan i odbio sam, čak sam se brinuo da li možda  moja devojka ne uživa sa mnom koliko bi trebalo.  Kako god bilo posle nekog vremena ipak me ubedila da naručimo jednu kutiju Kamagra gel. Čak je ona to sama naručila da bi mene olakšala  i ne samo to uz  to je naručila kapi za žene Crna udovica.  Šta da vam kažem, posle toga iskustva razumio sam  ubeđivanje i potpuno ga opravdavam, sada imamo fantastičan seks, nekada i po dva-tri puta dnevno što pre nije bio sluča.

  Pozdrav svima

  Rešio sam da vam iznesem svoje iskustvo za korišćenje kamagre gela. čitajući  druge komentare i kroz šta su ljudi prolazili, vidim da je to više manje kod svih ljudi slično/ Osim kod ovih pastuva što ne mogu da postignu, jer imaju puno žena, nama ostalima je čisto pitanje spasa ako ništa drugo barem za mene je bio spas Korišćenje Kamagra gel.  Kad kažem spas mislim na to što sam obnovio potenciju i opet mogao da zavedem red u kući jer znate kako kažu kod nas dobar ona stvar mir u kući e ima tu nešto E pa meni je počeo da fali mir u kući ali malo ili malo više mi je falilo opet uzbuđenje Koje pruža seks ipak je to nešto veoma lepo a druga važna stavka bila je moja supruga koja je postajala sve akcioznija i teža.  Razumeo sam da je to posledica moje slabe potencije, kada sam počela uzimati Kamagra gel noć je prestala  sunce i svanulo je. Dok god budu pravili kamagru dotle ću je i koristit.  Ako sam nekome pomogao, Drago mi je

  Mile

  Ja sam veliki pristalica korišćenje kamagre ispočetka sam bio sumnjičav jer sam se naslušao svakakvih priča u vezi sličnih preparata ali kada mi muka nadnela onda sam rešio da probam pa šta bude bude i na moje veliko iznenađenje i oduševljenja imao sam fantastična sex Ja sam već zaboravio kako je to imati opušten seks bez toga pritiska da li ću moći ili neću jednostavno počeo sam opet da uživam u seksu i ne samo ja veći moja partnerka jer iskustvo sa kamagrom nam je bilo više nego dobro redovno koristim Kamagra gel i nemam namjeru da odustanem od njega

  Ćao narode odmah da pređem na stvar Kamagra gel je najbolji preparat za potenciju nema bolje kakvi narodni lekovi bajalica i gatke moderna medicina je čudo Uspeli su da naprave nešto od čega muškarac opet postaje muškarac Ja imam 40 godina i ko zna iz kojeg razloga Izgubio sam želju za seksom prevedeno nije mi se više kako treba bio sam očajan ne bih da se hvalim ali sam u mlađim danima bio poznat kao iz one pesme imao sam dobrog petla ja sam bio na dobrom glasu i zbog njega ali vreme je učinilo svoje pa je malo trebalo da izađem na zao glas i to je najgore poželio sam se drugaru on mi odmah savetovao da uzmem Kamagra ge.l  Kada samo izrazio bojazan, rekao mi je da ne lupam gluposti da to važi samo za jako bolesne ljude i matore koji su na samo ivici Pa ne smiju da rizikuju uzbuđenje i napon sa kamagrom ili bez svejedno sa tim riječima me ubedio i uzeo sam kamagru gel preko ovoga sajt.a.  šta da vam kažemo oblaci se razišli sunce granulo Nema više kiše opet sam onaj stari.
  .
  Zdravo ja sam Milan
  Evo Drago mi je da imam priliku da iznesem svoje iskustva sa Kamagra gel.  Pitam se da li ću nekome pomoći sa svojim iskustvom i nadam se da hoću kao što su i meni pomogli Moji drugari koji su mi savetovali da uzmem kamagra.  imam devojku sa kojom se dugo zabavljam ona je fantastična osoba komunikativna društvena, ma sve najbolje mogu da kažem o njo,j vrlo sam srećan što imam ali posle dugih niz godina naše veze javila se određena monotonija i to se odrazila na nas seksualni život. Izgubili smo onu strast koja nas je dugo činila ispunjenim, da mi ne bi ste shvatili pogrešno nismo bili u krizi da se raziđemo, samo smo želeli opet da osetimo strasnoo a nismo hteli daj eksperimentišem sa stvarima koja bi nas mogla razdvojiti / Nekako istovremeno  ja i ona saznali smo za Kamagra gel. Ona od svojih prijateljica a ja od tvojih drugara mi  imamo jedan iskren i otvoren odnos , nekako reč po reč Došli smo do toga da bi trebali da probamo Kamagra gel.  Usput smo naručili i crnu udovicu za nju  da bi smo obadvoje imali kompletan doživljaj.  Za svaki slučaj naručili smo i od ostalih preparata koje smo našli na sajtu i Kamagra super koja nam je produžilo seks ali smo probali Kamagra šumeće tablete kao i Cialis biljni.
  .
  Cao ja sam Nikola
  Imam 35 godina i veliku želju za seksom, međutim u zadnje vreme nije bilo moguće da ostvarim tu svoju želju jer sam počeo da gubim potenciju. Išao sam kod lekara međutim nijesu  mogli da nađu uzrok umanjene i potencije, sama činjenica da više nijesam mogao da imam jaku erekciju, bilo je to više  mlitavo, u mene se uhvatio strah da prilikom seksualnog odnosa neću moći ni toliko malo,  bilo me strah da neću moći uopšte da imam erekciju. Sve to kumulativno je delovalo da sam bio u očajnoj  situaciji. Tražio sam na svoju ruku rešenje na internetu i našao sam ga u vidu preparata za potenciju Kamagra gel već posle prve upotrebe shvatio sam koliko je to dobra stvar, kada sam ga naručivao i čitao uputstva za korištenje i dejstvo Mislio sam da je to samo marketing za prodaju kamagre međutim posle prve upotrebe to je bilo toliko jednostavno i efikasno da ne znam kako da opišem toliki Napredak. Sada redovno koristim Kamagra gel, nemam nikakvih nuspojava niti problema usled korišćenja, mogu svakom da ga preporučim jer verujem u kvalitet ovoga vrhunskog preparata za potenciju.
  .
  Zdravi ja sam Marko
  Koristio sam Kamagra gel zadnjih godinu dana, počeo sam sa pola kesice od 100 miligrama ali nije dobijen puni efekat, nakon toga slabog početka Počeo sam da povećavam dozu na čitavu kesicu e to je već bio pun pogodak. Kamagra gel koristim dva do tri puta nedeljno u zavisnosti od prilike i okolnosti po, mom mišljenju Kamagra gel najbolji preparat zato što sam probao i drug,e nema nikakvih nuspojava niti smetnji za zdravlje.  Mislim da je najbolji efekat kada se uzme jedna kesica oko pola sata pre odnosa na prazan stomak i bez alkohola, korišćenje Kamagre gela na taj način postiže puni efekat i jaku erekciju i do 10 h iako mislim da je moj problem samo u mojoj glavi a ne da je neki fizičko oboljenje i to zato što uvijek imam dobru erekciju osim kada sam sa partnerkom.
  .
  Zdravo
  Pre neko vreme počeo sam da se zabavljam sa devojkom koju sam skoro upoznao, dugo vremena nisam imala seks i nisam mislio da ću imati neke probleme međutim kada sam bio sa devojkom koja je mlađa od mene noge su mi se odsekle I bio sam sav u nekom grču nekako sam to odradio.  Odmah sledeći dan sam naručio Kamagra gel i više nije bilo nikakvih problema. Velika promjena je bila što sam mogao opet da imam seks po dva-tri puta dnevno što ranije nije bio slučaj i svo vrijeme Stoji mi kao bandera.