KAMAGRA BOMBONE 

prodaja i dostava

1    Kutija    1000    din.

2    Kutije    1900    din.

3    Kutije    2800    din.

4    Kutije    3500    din.

5    Kutija   4000    din.

  NARUDŽBENICA

  Želim da poručim sledeće proizvode:

  KAMAGRA PRODAJA 

  DISKRETNA DOSTAVA 100 %

  VAŽNA INFORMACIJA

  Naš sajt zbog potpune diskrecije ne prikuplja lične podatke mušterija.

  Po završenoj pošiljci brišemo podatke.

  Tako da svaki put morate dati iznova podatke za slanje.

  Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
  Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

  NAVODIMO DA JE U PITANJU KOZMETIKA

  NARUDŽBINE
  Do 12.00 h stižu Vam sledeća 2 radna dana, nekom od brzih pošta.

  NARUČUJE SE preko Sajta putem Narudžbenice

  NAJJEDNOSTAVNIJE JE NA SLEDECI NACIN

  POPUNITE KONTAKT FORMU

  OVAKO

  Artikal i količina

  Ime i Prezime

  Adresa 

  Mesto

  Telefon

  Artikal i kolicina

  I TO JE TO

  Više od ovoga nema potrebe da pišete OSIM ako nemate neku napomenu, U tom slučaju u nastavku navedite šta vam treba

  Maximalno se trudimo da dobijemo Vaše poverenje. 

  Kad ga dobijemo

  Daćemo sve od sebe da ga sačuvamo.  

  DOSTAVA   

  Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  NA KOJU GOD ADRESU  NAM DATE,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju za Vašu privatnost.

  OVO TREBA DA ZNATE

  KURIR UVEK  POZOVE PRE NEGO STIGNE NA ADRESU. TAKO DA SA NJIM MOŽETE DOGOVORIT MESTO ILI VREME ZA PREUZIMANJE POŠILJKE.

  Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj pakovanja.

  Kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

  Za Naručivanje ovako popunite

  PROIZVODA i KOLIČINU

  IME i PREZIME 

  ULICU i BR  i MESTO

  Vaš EMAIL  NIJE OBAVEZAN. 

  i što je najvažnije

  TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI 

  jer bez njega nije moguće dostaviti poručenu robu.

  PRE NEGO KLIKNETE NA

  POSALJI

  OBAVEZNO MORATE POPUNITI POLJE U

  KOJEM SE TRAŽI DA UPIŠETE TAČAN ZBIR.

  NAPRIMER 4+3 =?

  TEK KADA TAČNO ODGOVORITE VAŠA PORUDZBINA JE SPREMNA ZA SLANJE

  Kod nas možete kupiti vrhunske preparate za potenciju koji će Vam na zdrav način ulepšati život! Postanite seksualno aktivni i uživajte u pravom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

  Hvala na poseti našem portalu. Vidimo se opet

  MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE TEKST ISPOD

  JER ĆETE TAKO NAJBOLJE ISKORISTITI PREDNOSTI KAMAGRE

  KAMAGRA BOMBONE- tablete. 

  Ovo je preparat za potenciju čija je osnovna namena eliminisanje problema prouzrokovanih erektilnom disfunkcijom. Ovo sredstvo gotovo momentalno počinje da deluje, tako što pojačava seksualnu stimulaciju kod osoba muškog pola i omogućava da potencija i erekcija budu na najvišem nivou tokom celog seksualnog čina. Takođe, konzumiranje Kamagra bombona sprečava prevremenu ejakulaciju, tako da se trajanje seksualnog odnosa povećava.

  Ovaj preparat je u vidu Kamagra bombona u stvari predstavlja poboljšanu varijantu Kamagre u gelu, stimulativnog sredstva koje je u rekordnom roku zavladalo najpre svetskim, a potom i našim tržištem.

  SASTAV KAMAGRA BOMBONA -TABLETE

  Ovde je važno napomenuti da se Kamagra proizvodi u 5 različitih oblika

  I SVAKI  OBLIK  KAMAGRE  IMA JEDNAKU SNAGU OD

  100 MILIGRAMA 

  dakle razlika je samo u načinu upotrebe a oblici su sledeći:

  1. Kamagra Gel (Oral Jelly)  za koji i samo ime kaže da je u obliku gela sa različitim ukusima. U 1 kutiji ima 7 pakovanja (kesica) i svaka je predvidjena za jedu upotrebu.

  2. Kamagra Gold tablete su standardnom obliku film tablete. U kutiji ima 4 tablete .

  3. Kamagra Šumece tablete su u obliku šumecih tableta i ima ih 7 u pakovanju i sve su sa ukusom narandže. Šumece kamagra tablete su dobre za one muškarce kojma nije potrebnajača doza tako da mogu lako da je podele na 2 dela. Pri tom ostatak tablete se lako čuva u nekoj bočici ili sličnoj posudi.

  4. Kamagra Super je u obliku tableta a u kutiji se nalazi 4 film tablete. Za super kamagru treba napomenuti da je ona lek za potenciju ali isto tako ima u sebi sastojak koji odlaže kraj seksa (ejakulaciju) pa je još zovu 2 u 1 zbog svog dvostrukog dejstva. Korišćenjem super kamagre Trajanje seksa se značajno produzava sa nekoliko minuta na 5-6 puta duzi odnos.

  5. Kamagra bombone su u obliku prstena u nekolike boje i kao što im ime govori  slatkog su ukusa baš kao da ste uzeli bombonu. Kamagra bombone se isto kao i šumeće, lako dele na više tableta i lako se čuva ostatak.

  Kamagra bombona je sildenafil citrat u obliku KAMAGRA TABLETA. Jedna tableta KAMAGRA BOMBONA se sastoji od 100 mg sildenafila i od pomoćnih supstanci (mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata itd.). Aktivna supstanca sildenafil je jak selektivni inhibitor cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5) koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa.

  Kamagra bombone ne deluju kao direktni relaksant, već podstiču relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Kod seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, što dalje utiče na manju razgradnju cGMP, tako da se povećava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muškog polnog organa.

  Dakle, da bi lek imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. To i jeste najveća prednost Kamagre u odnosu na druge preparate sa istom namenom. Na ovaj način korisnici su zaštićeni od eventualnih neprijatnih situacija koje mogu nastati u slučaju erekcije u nezgodno vreme i na nezgodnom mestu, što se često dešava kod upotrebe drugih stimulativnih preparata.

  Dnevno se preporučuje jedna Kamagra bombona 100 mg, što je i maksimalna doza u toku jednog dana, a savetovana doza je i sasvim dovoljna i uopšte nema potrebe za konzumiranjem večih doza.

  Još jedna prednost Kamagra bombona je to što ih mogu upotrebljavati i potpuno zdravi muškarci koji imaju sasvim normalnu potenciju, ali ipak žele da povećaju kvalitet svog seksualnog života.

  Bez obzira na to što je kod starijih osoba muškog pola koncentracija preparata u plazmi veća i do 40 % u odnosu na njegovu koncentraciju kod mladih i zdravih muškaraca, do sada nisu zabeleženi neželjeni efekti.

  Kamagra bombone mogu se upotrebljavati bez lekarskog recepta. U veoma retkim slučajevima može doći do blage glavobolje, crvenila, vrtoglavice, dispepsije i rinitisa, ali su to sve trenutni i gotovo neosetni efekti koji se obično javljaju kod uzimanja više od 200 mg Kamagre, dakle u slučaju konzumiranja više od duple preporučne dnevne doze.

  VAŽNO !!!!   VAŽNO !!!! 

  HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU

  UPOTREBA I DEJSTVO KAMAGRA 

  Ovog preparata je veoma jednostavna – bombone se žvaću i rastapaju ispod jezika, dakle ne gutaju se cele. Na ovaj način omogućava se brža i efikasnija apsorpcija, odnosno brže delovanje leka i daleko bolji učinak. Pored toga, lek ne ulazi direktno i momentalno u želudac, što još više utiče na eliminisanje eventualnih nus-pojava.

  Preparat služi sa sisanje, naravno bez upotrebe vode, zbog čega i nosi naziv Kamagra bombone, a bombone imaju veoma prijatan, voćni ukus. Najbolje ih je konzumirati 30 minuta pre seksualnih aktivnosti, s tim da dejstvo, u zavisnosti od organizma, može trajati i do 36 sati.

  Preparat je najbolje koristiti na prazan stomak, pošto posle obilnijeg unošenja hrane u organizam njegova apsorpcija biva sporija, zbog čega dolazi do odloženog delovanja.

  ČUVANJE  KAMAGRA BOMBONA

  Kamagra bombone treba čuvati u originalnom pakovanju, na temperaturi manjoj od 30, na suvom i tamnom mestu, koje je nedostupno deci. Proizvod ne koristiti nakon isteka datuma označenog na njegovom pakovanju. Ovaj preparat nije preporučljiv srčanim bolesnicima.

  CENA-DOSTAVA  

  Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

  Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

  Kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

  Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

  Popunite kontakt formu tako što unesete ime

  PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje

  IME i PREZIME 

  ULICU i BR 

  MESTOpotem Vaš EMAIL i što je najvažnije   

  TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njeg nije moguce dostaviti poručenu robu. 

  Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

   Naručite preparat jednostavnim popunjavanjem kontakt formulara i POSALJITE SA SAJTA

  Jedna kutija sadrži 4 bombone.

  Hvala na poseti našem portalu. Vidimo se opet.

  ISKUSTVA SA KAMAGRA BOMBONAMA

  Mico

  Kamagra bombone još jedan fantastičan proizvod iz porodice Kamagra koja nam dolazi sa teritorija egzotične istočne države po imenu Indija Mislim da ne moram posebno opisivati od njih u istoriju koja je prepuna traganja za sve nas,  za čarima ljubavi.