Big Penis kapsule 

prodaja

1    Kutija    1200    din.
2    Kutije    2300   din.
3    Kutije    3300 din.
4    Kutije    4200    din.
5    Kutija    5000    din.

NARUDŽBENICA

UKOLIKO NE DOBIJETE  POVRATNI ODGOVOR PROBAJTE SMS ILI POZOVITE TELEFONOM

  Želim da poručim sledeće proizvode:

  1.

  Kom.

  2.

  Kom.

  3.

  Kom.

  Po prijemu Vaše narudžbe dobićete SMS za potvrdu.
  KAMAGRA PRODAJA

  DISKRETNA DOSTAVA 100 %

  Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
  Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

  NARUDŽBINE
  Do 17,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

  NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

  +381 62 19 68 222

  od 08 -23

  Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

  Big Penis KAPSULE.  

  Big penis je jedan odličan proizvod koji je namenjen ljudima koji žele da ostave pravi utisak na svoje partnerke i kada pogledate rezultat on je odlično bar za one koji očekuju stvarne  rezultate za one koji očekuju čudo treba kod nekog drugog da potraže preparata za rasta penisa. Preparati koji prodajemo su svi ispitani i provereni i vrlo oprezno pristupamo nabavkama naših artikala jer kada prodajemo našim korisnicima želimo da budemo sigurni da im dostavljamo pravu stvar.

  NARUČIVANJE: 

  Naručivanje big penis a tableta za rast penisa kao što mu ime kaže koji je istovremeno i preparati za potenciju može da se obavi preko online obrasca na sajtu, sms porukom ili jednostavno pozvati telefonom i naručiti željeni artikal.

  Veoma nam je stalo do toga da niko osim VAS ne zna šta ste poručili kod nas.

  Naručivanje se vrši preko naše kontakt forme, gde ćete uneti sve nepohodne podakte ili jednostavnim pozivom na +381 6 11 99 11 43. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi još danas ovaj visoko kvalitetan preparat za potenciju, koji je zbog svoje velike efikasnosti već stekao svetsku slavu.

  Poručena količina  preparata biće Vam dostavljena na željenu adresu preko kurirskih službi. pakujemo u neutralne pakete čiji sadržaj ne mogu videti čak ni kuriri koji vrše dostavu, tako da Vam je diskrecija zagarantovana.

  CENA 

  Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

  Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

  Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

  Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti. 

  Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njega nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

  Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

    Jedna kutija ima 3 kapsule. U zavisnosti od naručene količine preparat se može kupiti po nizim cenama. Cena za jednu kutiju iznosi 1.200 dinara, dve kutije koštaju 2,300 dinara, a za kupovinu pet kutija Big penisa tableta za rast penisa, potrebno je izdvojiti svega 5000 dinara.

  ISKUSTVA SA BIG PENISOM