Kao i  muškaraci tako i žene žele omiljene poze u seksu koji ih vode do vrhunske strasti. Ženska maštovitost ima čitavu  lepezu položaja, naravno ove koje opisujemo su neodoljive i žene im se iznova i iznova vraćaju.


Misionarski položaj

-Misionarski položaj je najčešće korišćena poza. Ovo ženama jedan od najboljih poza, a vrhunac strasti  dolazi na bezbroj mnogo načina, bez mnogo rada ili akrobacija. Ovaj klasičan položaj u sexu je savršen za one žene koje žele  osjetiti svu energiju muškarca.

Igra u gnezdu
-Većina žena želi nekad da zajaše svog pastuva , tako imaju osećaj snage, ali na taj način može sama raditi šta želi i oseća muškarca duboko u sebi baš kao i u prvoj pozi. Pritome moze da vam radi mašta i da poze žena odozgo bude na razne našine, lice prema licu ili da ledja okrene prema muškarcu, ali ni tu nije kraj ovoj pozi kombinacija ima mnogo samo puštite mašti na volju.

Paralelno
-Ova poza je jako  omiljena kod parova koji su duže u vezi. Muškarac i žena leže jedno uz drugo pribijenih tela. On je treba obaviti rukama u zaštitniški polozaj. Ovde je u pitanju veoma intiman trenutak i vrlo udoban način vodjenja ljubavi i omogućava  dodire sa puno nežnosti ali strastvene zagrljaje.