MAX MAN New tablete

za rast penisa

1    Kutija    1600    din.
2    Kutije    3000    din.
3    Kutije    4200    din.
4    Kutije    5200    din.
5    Kutija    5900    din.

NARUDŽBENICA

UKOLIKO NE DOBIJETE  POVRATNI ODGOVOR PROBAJTE SMS ILI POZOVITE TELEFONOM

  Želim da poručim sledeće proizvode:

  1.

  Kom.

  2.

  Kom.

  3.

  Kom.

  Po prijemu Vaše narudžbe dobićete SMS za potvrdu.
  KAMAGRA PRODAJA  

  DISKRETNA DOSTAVA 100 %

  Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
  Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

  NARUDŽBINE
  Do 17,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

  NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

  +381 6 11 99 11 43

  od 08 -23

  Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

  Max Man New Tablete za rast penisa.

  Je ubedljivo najbolji preparat za potenciju baziran na 100% prirodnim sastojcima, sa višestrukim pozitivnim efektima. Konzumiranjem ovog afrodizijak preparata vrhunskog kvaliteta na efikasan način možete eliminisati simptome prevremene ejakulacije, pojačati snagu i čvrstinu Vašeg polnog organa, kao i njegove dimenzije.

  Duži, obimniji i puniji penis, snažniji, intenzivniji i dugotrajniji seks, duža i jača erekcija, snaga i čvrstina, eliminisanje preranog svršavanja na bezbedan i efikasan način – sve ovo možete postići upotrebom fantastičnog Max Man New sredstva za seksulanu stimulaciju muškaraca.

  Dok god konzumirate Max Man New preparat nećete imati nikakvih problema sa potencijom, uvećanje Vašeg penisa biće konstanto. Jačanje intenziteta i povećavanje dužine seksulanog odnosa, pospešivanje ejakulacije – sve ovo možete postići zahvaljujući ovom izvanrednom proizvodu čak iako ste u klimaksu ili u godinama posle klimaksa.

  Pored toga, kao potpuno prirodno sredstvo, napravljeno kombinacijom prirodnih esencija raznog bilja, bez ikakvih hemijskih supstanci u svom sastavu, Max Man New je potpuno bezbedan za upotrebu i ne izaziva nikakve nus pojave.

  Konzumiranje preparata obavlja se na sledeći način: dve tablete, jedna narandžaste i jedna crne boje, uzimaju se sa čašom tople vode pola sata pre planiranog seksualnog odnosa, a ukoliko želite raniju ejakulaciju jednostavo popijte jednu čašu hladne vode. Strogo je zabranjeno da u toku 24 sata uzimate više od jedne doze Max Man preparata.

  Delovanja  Max Man tableta.
  Max Men New deluju putem specijalne formule na krvne sudove u polnom organu usled čega dolazi do širenje i stvaranja jake erekcije zbog istog dejstva dolazi do rasta penisa, posto se raširenost krvnih sudova ne vrace u staro stanje.
   
  SASTAV MAX MENA TABLETA ZA POTENCIJU
  Sastav odnosno sadržaj ovog preparata za potenciju i rast penisa još je jedna  formula od ove poznate kompanije. May Men  čija je baza mešavina prirodnih esencija i Bilja bez ikakvih sintetičkih dodataka sa čim   je postignuta  bezbedna primena za sve korisnike pa tako mogu da se opuste i da dobiju ono što žele.
   
  DOZIRANJE MAX MENA TABLETA ZA POTENCIJU
  Doziranje Max Man tablete za potenciju  se doziraju u dva odvojena film tablete sa vodom i ne više od jedne doze dnevna sa čašom tople vode pre samoga seksa ako želite ranije da svršite a ako šelite brzo da svršite onda popite ovaj lek sa čašom hladne vode. Na ovo obratite pažnju jer su sva klinička ispitivanja pokazala da kad se popije sa toplom vodom sex traje mnogo duže.
  UPOTREBA MAX MENA TABLETA ZA POTENCIJU
   
  Upotreba Max Man tableta za potenciju je taka da se tablete  uzimaju i konzumiraju 30 minuta pre sexualnog odnosa a može i znatno pre jer je  dejstvo izrazito dugotrajno pa nećete pogriješiti ni ako uzmete sat ili dva pre. Čak ćete postići da dejstvo bude kompletno i aktivirani svi sastojci iz njega.
  MERE OPREZA ZA MAX MEN.
  Max Man tablete za potenciju su na prirodnoj bazi bez sintetičkih sadržaja ali ipak treba biti na oprezu i ne upotrebljavati više od jedne doze dnevno isto tako pre uzimanja i u toku delovanja  preparata za potenciju i rast penisa ne upotrebljavati alkohol niti teške i masne obroke, ne zato što će vam napraviti neku štetu, već zato što će se poništiti dejstvo.
   
  NAČIN ČUVANJA MAX MEN TABLETA ZA POTENCIJU.
   
  Način čuvanja Max Man tablete za potenciju je vrlo lak jer se  sačuva kao i sve ostalo lekovi i tablete na hladnom i suvom mjestu bez jake svetlosti izvan  domašaja maloljetnih lica.
  ROK UPOTREBE MAX MEN TABLETA
   
  Rok upotrebe Max Man tablete je dve godine od datuma proizvodnje a on se nalazi na pakovanju odnosno blisteru u kojem se nalaze tableta. Uvek obratite pažnju na rok trajanja i pitajte prodavca do kada je važeći rok, u slučaju da vam proizvod koji ste dobili nije u važećem roku tražite zamenu i biće vam zamenjen  proizvod bez dodatnih troškova za slanje.
   
  PAKOVANJE MAX MEN TABLETA ZA POTENCIJU.
  Pakovanje  tableta za potenciju Max Man  je upakovan u 2 siva blistera  i ima 12 tableta narandžaste bojepo i 6 komada  u jednom blisteru. Dva blistera po šest narandžastih i šest crnih dakle ukupno 12 narandžastih i 12 crnih tableta to je.  Dvokomponentni lek i obadve tablete se piju kao jedna doza, pa  ne treba ih deliti niti uzimati više od jedne tablete dnevno, jedino tako mogu da se dobiju željeni rezultati,  kako su klinički testovi pokazali.
   
  PRODAJA TABLETA MAX MEN.
   

  Prodaja Max Man tablete za potenciju je  zahvalna i za nas i za korisnike, mi kao prodavci mirne savesti šaljemo to  našim korisnicima a korisnici vrlo lako ostare svoje želje vezane za potenciju i ejakulacija.  Maxi Men  je jedan od najkvalitetnijih preparati za potenciju i rast penisa u gotovo 100 odsto slučajeva korisnici nemaju primedbe na njega.  Ali kao što svi znamo ni jedna tableta ne deluje na sve ljude jednako tako da u slučaju da ne postignete željene rezultate toplo vam preporučujemo da koristite Biljni Cialis 50mg jer kome nije delovao jedan preparat  drugi preparat je završio posao.

  CENA ZA MAX MEN TABLETE

  Cena za Max Man tablete  izuzetno povoljna sa obzirom na ono šta svaki korisnik postigne korišćenjem ovog preparata. 12 tableta narandžaste boje i 12 tableta crne boje je ovaj dvokomponentni lek i
  košta svega            1.600 RSD za jednu kutiju.
  dve kutije koštaju 3000 RSD
  dok za 3 cena je    4.200
  za četiri kutije treba izdvojiti samo 5,200
  dok je najisplativije kupiti pet kutija, koje dobijete za 5.900 RSD
  znači 5 kutija puta 12 tableta 60 tableta za cijenu od 5900 RSD  a to je jedva 100 dinara po jednoj tableti.
   
  DOSTAVA MAX MENA TABLETA
   
  Dostava Max Mena tableta vrši se gde god nam date adresu i dostupan telefon, nekom od brzih pošta. Naravno svaki naš proizvod bude zapakovan u dve-tri ambalaže koje su potpuno neprovidne sa dodacima jer svaki naš proizvod dostavljamo kupcima sa poklonom.  Sve skupa čini da niko ne može znati šta se nalazi u pošiljci osim vas. Kada  navedemo šta je u pošiljci, da bi zaštitili privatnost naših korisnika, navodimo da je u pitanju kozmetika. 

  Za povećanu dužinu Vašeg penisa uzmite Max Man New prirodni preparat! Učinite svoj seksulani život kvalitetnijim, priuštite sebi maksimalno seksulano uživanje. Probajte Max Man New, visoko efikasan, potpuno bezbedan, 100% prirodan afrodizijak preparat. Max Man New po najpristupačnijoj ceni možete poručiti na našem sajtu popunjavanjem kontakt formulara ili telefonskim pozivom na broj +381 6 11 99 11 43.

  DOSTAVA

  Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

  Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

  Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

  Kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

  Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

  U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  POKLON IZNENAĐENJE  

  Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njeg nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

  Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

  Dostava se vrši preko kurirskih službi na teritoriji cele Srbije, a proizvod je zapakovan u neutralnu ambalažu, čime obezbeđujemo maksimalnu diskreciju svim svojim kupcima. Jedno pakovanje ovog preparata sadrži 12 narandžastih i 12 crnih tableta.