KAMAGRA GOLD 100 mg

tablete 

cena-prodaja i dostava

1    Kutija    800    din.
2    Kutije    1500    din.
3    Kutije    2100    din.
4    Kutije    2600    din.
5    Kutija    3000    din.

NARUDŽBENICA

UKOLIKO NE DOBIJETE  POVRATNI ODGOVOR PROBAJTE SMS ILI POZOVITE TELEFONOM

  Želim da poručim sledeće proizvode:

  1.

  Kom.

  2.

  Kom.

  3.

  Kom.

  Po prijemu Vaše narudžbe dobićete SMS za potvrdu.
  KAMAGRA PRODAJA 

  DISKRETNA DOSTAVA 100 %

  Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate štaje u pošiljci.
  Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

  NARUDŽBINE
  Do 17,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

  NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

  062 19 68 222

  Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

  GOLD  KAMAGRA TABLETE: Preparati za potenciju

  Gold  kamagra je lek za erektilnu disfunkciju i vrhunski preparat za potenciju u otklanjanju  impotencije. Gold Kamagra tablete  odlikuju se velikom efikasnošću zbog svog posebnom sastavu, stvorenim  – Sildenafil citrata, koji je najefikasnije sredstvo za održavanje i trajanje erekcije.  Priznati lek koji se koristi u otklanjanju rane ejakulacije kod muškaraca. Vaša potencija će biti obezbedjena jer će biti na puno većem nivou nego pre upotrebe ovih tableta kao i što ćete korišćenjem Gold Kamagre izbeći preranu ejakulaciju.  Na bazi svih klinički zabeleženih podataka jasno se vidi da muškarci koji konzumiraju tablete Gold Kamagre imaju u velikoj meri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu više da vladaju sa vremenom  ejakulacije, a time kvalitetni način u zadovoljavanju  sebe i svoje partnerke.

  DEJSTVO GOLD  KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Je vidno u dva aspekta delovanja na muškarca i to na JAČINU I DUŽINU EREKCIJE i ODLAGANJE EJAKULACIJE svršavanja. U oba slučaja dejstvo počinje već posle 15-20 minuta posle konzumacije ovog leka za potenciju koji je priznat od svetcke federacije kontrolu lekova.

  SASTAV GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Je kao i kod drugih kamagra preparata za potenciju, sildenafil citrat koji obnavlja erekciju i depoksina koji umanjuje osetljivost na nadrazaj pa samim tim odlaze svršavanje. Tako da korišćenjem GOLD KAMAGRE u tretiranju ovih problema mozete na siguran i bezbedan način ostvariti pravi sex bez bojazni od preranog svršavanja.

  DOZIRANJE  GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Prepručena doza je 100 mg sildenafila dnevno pa ne treba koristiti više od jedne tablete u kojoj je predvidjena dnevna doza sildenafila koja sme da se unosi u organizam kada su preparati za potenciju u pitanju. U slucaju da slučajno uzmete dve doze ne treba se psebno brinuti ali ipak se treba paziti takvih situacija.

  NAČIN PRIMENE GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  GOLD Kamagra se uzima peroralno ili narodcki rečeno na usta sa malo vode ili neke druge tečnosti a ko moze bez tečnosti da popije ovaj preparat za potenciju to moze da uradi. Bitno je samo ne preterati sa unosom hrane i alkohola jer su oni glavni razlozi za poništavanje dejstva Gold Kamagre.

  NEŽELJENA DEJSTVA  GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Neželjena dejstva za Gold  Kamagru kao i za ostale kamagra proizvode nisu registrovana. Naravno ovo se odnosi na to da kupujete isključivo originalne KAMAGRA preparate za potenciju i to od onih koji prodaju isključivo originalne preparate  kao što je naš sajt kamagrazapotenciju,com.

  MERE OPREZA ZA GOLD KAMAGRU: Preparati za potenciju

  Mere opreza za korišćenje Gold Kamagre kao preparata za potenciju nijesu komplikovane ni teške. Pošto je to preparat koji sadrži Sildenafil u sebi koji je  zadužen za povećanje potencije i to na način Što širi krvne sudove i omogućava veći dotok krvi u polni organ.  Tim se postižu dva Efekta velika i  jaka i dugotrajna erekcija pri tome treba imati u vidu da ljudi sa malim krvnim pritiskom trebaju da paze kad uzimanju kamagre jer kako se krvni sudovi šire tako još više pada krvni pritisak dakle bolje da uzima onaj ko ima povećan krvni pritisak nego onaj koji ima mali krvni pritisak. Opšte  mere opreza za sve srčane bolesnike  sa tečnim šećernim bolestima ili teškim poremećajima krvotoka kao i bolesnicima kojima ne rade bubrezi. Kako god bilo ako imate neki veći problem sa zdravljem Trebalo bi da se savetujete sa svojim lekarom pre nego što koristite Gold  Kamagre ili bilo koji drugi preparat za potenciju.

  NAČIN ČUVANJA: Preparati za potenciju

  Gold Kamagru treba da čuvati kao i sve ostale lekove na temperaturi do 30 stepeni u originalnom pakovanju izvan domašaja dece ne treba ga upotrebljava ti posle označenog roka trajanja.  Zamrzavanje neće škoditi preparatu niti će izgubiti svoja svojstva kao ni povećana temperatura.

  ROK UPOTREBE: Preparati za potenciju

  Rok upotrebe Super Kamagre je dve godine od trenutka proizvodnje zato na kutiji sa bočne strane ima oznaka piše na primer  2018  u drugom redu piše  2020 na ovo treba obratiti pažnju kad kupujete proizvode. 

  PAKOVANJE GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Jedno pakovanje Gold Kamagre  sadrži 4 tablete koje su blisteru.  Sa zadnje strane postoji štampani tekstovi i uputstvo na engleskom jeziku ali i štampano upustvo u kutiji koja ima oblik romba.  Svaka tableta  je ista pa i boje na tabletama. Tablete se mogu deliti  na pola i tada se može koristiti više puta. Tableta Super Kamagre  malih dimenzija i zgodne za sve prilike u  džepu novčaniku ili bilo gdje drugo da se skloni pre upotrebe.

  PRODAJA GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Prodaja kamagre i njegovog   proizvoda Gold Kamagre  je 25% sve prodaje preparati za potenciju. Prodaja preparata Gold Kamagra  nije slučajna, njegovo kvalitetai njegova praktičnost za upotrebu čini ga vrhunskim preparatom za potenciju. Naravno ovde je jako bitno odabrati i kupiti preparat kod pouzdanog prodavca jer rizikovati se ne isplati.  Kamagra Super se prodaja po povoljnoj cijeni od svega 800 RSD za jednu kutiju. Kako u jednoj kutiji ima 4 tablete to izađe da je jedna tableta svega 200 RSD.  Zamislite 200 dinara za jedan dobar odnos. ova  tableta je  najbolji kada je reč o produženju sexualnog odnosa . Pa je u svakom pogledu najbolji kad je u pitanju višestruka korist. Što  se prodaje tiče  već i odnos kvalitet i cijena mogućnost upotrebe njegova praktičnost i brzina za koje vreme može da se upotrebi Gold kamagra  je daleko ispred drugih  preparata na težištu.  Kod nas možete kupiti originalne Gold Kamagru i druge proizvode po izuzetno povoljnim cijenama za veće kupovine odobravamo velike popuste tako da Gold Kamagre  može da vas košta čak i samo 499 RSD po kutiji ako kupite 20 kutija.

  CENA  GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Je najpovoljnija za naše kupce na tržištu jer se mi ne bavimo marketinškim trikovima da vas privučemo da nas posetite obećanjima da smo jeftini a kad nas posetite da od jeftine kupovine kamagre nema ništa. Naša cena je realna i prilagodjena kupcima tako da cena od 800 dinara

  za jedno pakovanje Gold Kamagre 800 dinara 

  za dva pakovanja 1500 dinara

  za tri pakovanja,  2100 dinara 

  za četiri pakovanja i 2600 

  za pet pakovanja 3000 DIN

  ako kupite 10 kutija kamagra gela jedna kutija će vas koštati samo 480 dinara.

  ZA 50 KUTIJA ODOBRAVAMO SPECIJALNI POPUST

  Za svoj novac ćete dobiti originalne proizvode i nećete morati brinuti za svoje zdravlje zbog jeftinjih kopija.

  DOSTAVA GOLD KAMAGRE: Preparati za potenciju

  Se vrši  gde god nam date adresu i dostupan telefon, nekom od brzih pošta. u neprovidnom pakovanju tako da sao vi znate šte je u pošiljci. Dakle kupovinom kod nas  dobijate originalnu robu na APSOLUTNO DISKRETAN NAČIN

  ISKUSTVA SA KAMAGRA GOLDOM 100

  Mile

  Kamagra gold je prvi proizvod iz kompanije Ajanta koji je zamenio čuvenu vijagru znajući Taj podatak već pet godina koristim redovno taj preparat za potenciju koji je na biljnoj bazi.  Nemam nikakve štetne posledice nisam primetio ama baš ni jednu negativno stranu te tablete za potenciju, mogu svakome da je preporučeno.